Cit costa crearea site web? - WEB-VISION

Cit costa crearea site web?

Costul unui site web depinde de mulți factori și este imposibil să spunem exact cât va costa un site web fără a cunoaște detaliile proiectului. Pentru a calcula prețul, dezvoltatorii trebuie să fie informați cel puțin despre cerințele proiectului, cum ar fi stiva de tehnologie (dacă clientul are preferințe în acest sens), funcționalitatea și termenul limită al proiectului.

Cu toate acestea, este posibil să se calculeze un cost aproximativ în funcție de timpul necesar pentru a crea un anumit tip de site web sau etapa de dezvoltare.

Costul dezvoltării unui site web în funcție de tip

Costul de dezvoltare pentru categorii populare de site-uri web. Pentru comoditate, vom exprima costul în ore, și nu în termeni monetari. Acest lucru se datorează faptului că diferite companii de dezvoltare de software pot avea tarife diferite pe oră.

Carte de vizită sau site de afaceri

De regulă, astfel de site-uri web de afaceri servesc ca o carte de vizită a companiei pe Internet. Cu alte cuvinte, acestea sunt create astfel încât clientul să poată contacta compania online și, de regulă, nu conțin nicio funcționalitate complexă.

Site-urile web de afaceri constau din mai multe pagini, cel mai adesea incluzând pagini precum „Despre noi”, „Contacte”, „Blog”. După cum am menționat deja, astfel de site-uri rareori au o logică complexă și folosesc funcții simple, cum ar fi suport pentru conținut descărcabil sau abonamente la newsletter.

În consecință, timpul mediu petrecut de dezvoltatori pentru a crea un site web de afaceri de la zero poate varia de la 190 la 260 de ore de dezvoltare. Timpul depinde în întregime de cantitatea de funcționalitate, precum și de complexitatea designului și a animației.

Landing Page

Site de prezentare

Site Corporativ

Magazin Online

Sisteme CRM

Alegând echipa potrivită pentru a lucra împreună, puteți fi siguri de îndeplinirea garantată a obiectivului final!

Începe acum să obții rezultate pentru afacerea ta! Folosește formularul de contact, trimite-ne un email sau apelează-ne! Echipa noastră de experți în digital marketing este la dispoziția ta de luni până duminică între orele 09:00-17:00!